Farfalle met zalm, spinazie en courgette

Farfalle met zalm, spinazie en courgette

Bereidingswijze van Max en Elsa van De Anthoniushoeve
Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

300 g farfalle (zak 500 g)
4 middelgrote eieren
1 courgette
2 el milde olijfolie van Olives & More of Methoni
125 g roomkaas (evt. met kruiden)
500 g verse bladspinazie
100 g gerookte zalmblokjes van Vis van Henry

Bereidingswijze

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren
in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd in parten.
2. Snijd de courgette in schuine plakken en bestrijk ze met de olie. Verhit de grillpan en gril de
courgette 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan.
3. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de roomkaas erdoor en zet de pan op laag vuur.
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Schep de zalmblokjes
erdoor.
4. Schep de pasta in diepe borden en verdeel het ei en de courgette erover.

Eetsmakelijk!

Categorieën Niet gecategoriseerd