Kweek van de Week - paddenstoelen

Crème pieds de mouton met pastinaak

Bereidingswijze van Erik Schoenmakers van De Boleet

Voorgerecht voor 4-6 personen

Ingrediënten

400 gr Pieds de mouton van De Boleet
2 pastinaken
1 teen knoflook
1 duim gember
1 ‘pinkje’ verse kurkuma
Slagroom

Bereidingswijze

  1. Pieds de mouton klein snijden en fruiten. Dan laten afkoelen.
  2. Pastinaak, gember, kurkuma knoflook schillen/schoonmaken en klein snijden.
  3. In pan met slagroom (mag max halverwege de hoeveelheid komen) langzaam gaar koken.
  4. Met de keukenmachine samen met pieds de mouton pureren tot crème mengen en op smaak brengen met zout en peper.
  5. Tijdens het gaar maken van het pastinaakmengsel goed in de gaten houden dat dit niet aanbakt en eventueel room toevoegen.

Eet smakelijk!