Carpaccio van Rammenas, rode ui, kers, paarse radijs en paarse zuringknopjes

Bereidingswijze van Joris Bijdendijk (Bij Bijdendijk thuis) door Arjen Goetheer

Voor- of bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

2 stuks rammenas
2 rode uien
10 kersen
4 radijsjes
Zuringknopjes
Vinaigrette
8 el olijfolie
Versgemalen zeezout
2,5 el frambozenazijn

Bereidingswijze

1. Was de rammenassen en snijd deze in flinterdunne plakken. Leg de plakken licht
overlappend in de vorm van een vierkant op de borden.
2. Snijd de rode uien ook in flinterdunne ringen en verdeel deze over het ‘vierkant’ met de
rammenasplakken.
3. Ontpit de kersen en snijd ze in vieren.
4. Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes en verdeel ze met de kersen over het bord.
5. Garneer de carpaccio met wat zuringknopjes en druppel met een lepel de vinaigrette
eroverheen.

Eet smakelijk!

Categorieën Niet gecategoriseerd