Bold Spices

Bold Spices

Uitgesproken kruiden en specerijen met een verhaal 

Bold Spices brengt de rijkste smaken van over de hele wereld rechtstreeks naar jouw keuken, op een radicaal nieuwe manier. Met aandacht verbouwd, tegen een eerlijke prijs. Rechtstreeks van de boerderij, zodat alle smaken en aroma’s in jouw gerechten belanden. Koken wordt nog leuker!

Dit doen we door ons te houden aan drie criteria. De eerste is dat we de meest uitgesproken variëteiten van kruiden en specerijen zoeken, zoals kurkuma uit het warme zuiden van India, oregano uit de vruchtbare Siciliaanse heuvels en de zoetste kaneel uit het vochtige noorden van Vietnam. De tweede is dat we samenwerken met deskundige boeren aan de beste en meest natuurvriendelijke productie. De derde is dat we geen concessies doen bij het drogen en vervoeren van de specerijen, zodat de geuren en smaken behouden blijven.

Het is onze missie de beste kruiden en specerijen te vinden voor enthousiaste thuiskoks en professionele chefs. Met prikkelende smaken, weldadige aroma’s en verleidelijke kleuren. Benieuwd hoe dat smaakt?

 

Kruiden en specerijen van Bold Spices. Kwaliteit van de bovenste plank.

 

Bezoek ons op de ZuiderMRKT of online:

website:  https://www.boldspices.nl

facebook: https://www.facebook.com/Boldspices

instagram: https://www.instagram.com/boldspices/

Een impressie van ons op de ZuiderMRKT:

Een beeld van het aanbod van Bold Spices

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen